Helt apropå

Case closed

31 juli, 2019

Det blå setet fick gå tillbaka, eftersom det visade sig inte vara något set utan en skjorta och en bralla. Båda i siden, men med olika struktur.

Så började jag prova det ljusa setet (som ÄR ett set). Fint, ja. Men hur användbart egentligen? Inget jag glider in på jobbet med. Inte heller på stan. Tror tyvärr inte att jag kommer att ha det så mycket hemma heller med tanke på färgen. Känslan av att spilla eller smutsa ner sig är ÖVERMÄKTIG. Så gissa? Jag returnerade båda seten.

Den som inget silke har, hon får gå med rumpan bar.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 31 juli, 2019 at 21:13

  Hej, jag fyndade förra sommaren en benvit silkesblus med mycket glans med 70% rabatt. Oj, oj, oj vad jag har använt den mycket (aldrig). Vilket fynd, va. Tror att ditt beslut är rätt. 🙂

  • Reply Linda K 1 augusti, 2019 at 09:30

   Mmm du har rätt. det är dessutom inte så att jag saknar silkiga blusar i klädkammaren…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.