Helt apropå Nytt

Champagne vs mörkblått

27 juli, 2019

Samtidigt som vi skulle dra iväg på semester II fick jag hem det mörkblå sidensetet från H&M. Jag hade sett fram emot det och var så gott som säker på att jag skulle byta det mot det champagnefärgade.

Drar på mig i all hast. Och ser att skjorta och bralla inta matchar. Skjortan är blank och byxorna i mer mer matt sidan. Wtf?

Det går rakt inte. Dessutom hade det blå inte samma fina känsla. När jag kommer hem ska jag prova det ljusa setet igen. Om något stannar är det det.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tina 28 juli, 2019 at 09:50

  Tyvärr stämmer din upplevelse med den bild jag har av H&M. Senast jag köpte något därifrån skilde det 3 cm i längd mellan vänster och höger byxben… Har också problem med deras storlekar. När jag inte kommer i den största storleken måste något vara fel i deras världsbild (jag har normalt stl 40-42, men på H&M händer det att jag har svårt med både 44 och 46…)

  • Reply Linda K 29 juli, 2019 at 18:35

   vad tråkigt. såna fel har jag inte råkat ut för. det står inte heller att den mörkblå brallan och skjortan hör ihop, men man får ju det intrycket. och ja storleken kan verkligen variera, jag kör allt från 36 till 40.

 • Reply bettan 29 juli, 2019 at 12:57

  Visst var det jag som tvärsäkert röstade för det champagnefärgade?
  Skönt att få detta på pränt..:):):)

 • Reply Dolores 30 juli, 2019 at 18:45

  Använder fortfarande sidenscarves ser jag….;)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.