Nytt

Semesterfynd

17 juli, 2019

Härom dagen köpte jag mig ett par örhängen. Såna där stora ”pärlor”. Jag fattar att det inte är äkta sötvattenpärla (mannen i butiken sa att they are made of rock, det tror jag icke) men det spelar mindre roll. Dom ser fina ut, och dom kostade 12 euro. Att jämföra med en känd svensk smyckesdesigner där i princip identiska kostar 1599 kronor.

Fyndigt!

Känd designer.

The ”rocks”.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 17 juli, 2019 at 23:02

  Nu är jag inte missunnsam av mig….men yttepytte avundsjuk måste jag erkänna.
  Fast mest gläds jag över när både jag själv och andra fyndar 🙂

  • Reply Linda K 18 juli, 2019 at 09:19

   Ja det är väl så man funkar😀

 • Reply Mis(s)match 18 juli, 2019 at 11:54

  Guldet är nog inte äkta, men pärlorna är nog äkta (kultiverade, man lägger en rund pärla (i plast eller annat lätt material) i en mussla och så bygger den ett tunt lager på. Det tar inte lång tid. En sån pärla kostar inte mycket. Jag beställde först i vintras ett par örhängen från Anni Li som jag returnerade. Sedan gjorde jag själv om ett par örhängen från Mango där pärlorna var i plast men lätta i vikt. Eftersom jag haft dessa jämt hela våren beställda jag i maj via etsy (av en person i Sverige) ett halsband på 23 stora pärlor och dito örhängen men då med sterling silver för sammanlagt 2000 kr inkl arbetet. Toppen!
  Njut av ditt fynd!

  • Reply Linda K 18 juli, 2019 at 12:10

   Kul med eget personligt! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.