Style by LindaK Tips

Love is in the bag

13 juli, 2019

Jag behöver utbrista i en kärleksförklaring till denna gröna lilla pärla till väska. Little Curie från Bukvy. Den känns så nätt och lätt, och rymmer samtidigt massor. Eftersom den är som en (snygg) kasse har man bra överblick över innehållet och allt är lätt att komma åt. Att den kan bäras på olika sätt har jag redan mässat om.

Jag hade den som handbagage på resan hit. Perfekt. Har den som allt-i-allo-väska här, med kamera, allas mobiler och solglasögon (ingen annan behöver väskor, nä såklart dom lägger allt sitt jox i min), plånbok, liten necce, nån bok, en sjal, vattenflaska… Perfekt.

Jag har den INTE på stranden dock. Skulle bli saltstänkig och sandig. Då rycker Longchamp in!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 13 juli, 2019 at 19:10

  Jag har beställt en jag också, en svart. Vet inte riktigt vad jag tycker. Men så känner jag ju om allt nuförtin, iofs. Men jag gillar ju din lovsång. Har du impregnerat din?

  • Reply Linda K 13 juli, 2019 at 19:13

   Jag har inte gjort nånting med min än, kanske borde. Om du inte känner kärlek – returnera. Den kostar ju en del. Du kanske får feeling längre fram. Kram!

   • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 14 juli, 2019 at 09:55

    Hehe nu när jag insåg att man ska dra ihop väskan på INSIDAN, när man ska ha en rygga – då steg den helt klart i graderna 😀

    • Reply Linda K 14 juli, 2019 at 09:57

     Ja det blir klart bättre 😁👍🏻

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.