Helt apropå

Too hot for blogging

9 juli, 2019

Det värmer på bra i Italien. Som mest 37 grader idag. Men det går ingen större nöd på oss, lever livet. Kör till allas fasa igenom mitt nya Friskispass varannan dag, men frågan är om det hjälper. Allsköns gotter intas ju också…

Kolla Insta för tätare uppdateringar om mitt rafflande liv!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 9 juli, 2019 at 23:06

  Jamen, jag läser i alla fall! Bara så du vet, det är lite meckigt att kommentera varje gång. Jag måste skriva in namn och e-post för det sparas inte (trots att jag har klickat i det). Vet inte om du ser på annat sätt, men så du vet att jag iaf uppskattar dina inlägg!

  Vi valde bort kompisarnas tradition med hushyrning och pool etc detta år. Vi åker till Skottland för en 10-dagars rundtur i de södra delarna från torsdag. Så vi är kvar hemma i Uppsala nu och acklimatiserar oss😉

  • Reply Linda K 10 juli, 2019 at 21:07

   Vad mysigt att höra, TACK. Cool med Skottland, hoppas ni får en härlig vistelse. Själv befinner jag mig i ett åskväder mitt i lantliga södra Italien!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.