Dagens

Onsdag

3 juli, 2019

Vädret får vara som det vill. Det är FANTASTISKT med semester. Glida runt och ha hemmavardag med barnen. Fixa inför resa. Träffa gott folk.

Ikväll var jag och barnen på bio. Senaste Spiderman. HERREGUD vad kär jag skulle vara i unge herr Peter Parker om jag var 30 år yngre!

Randig top Daisy Grace, svarta jeans H&M, vita Converse, väska Bukvy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 4 juli, 2019 at 08:50

  Kan ibland komma på mig med att tänka ”det där var en snygg kille”. Sedan inser jag att personen ifråga antagligen är 25 och absolut inget barn men ändå nästan 20 år yngre än mig. Då känner jag mig en smula gammal. När jag var ung var de snygga killarna på film Patrick Swayze, Luke Perry och Tom Cruise och nu är de typ döda eller lätt galna. Vem kan man egentligen beundra lite lätt på avstånd undan att känna sig tantsjuk?

  • Reply Linda K 4 juli, 2019 at 08:59

   Hahaha! Så sant. Fasiken, beundra lätt på avstånd kan man väl göra oavsett ålder. Skarsgård och Kinnaman är ju rätt fina :*)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.