Inspiration

”Fula” saker jag spanar på

24 juni, 2019

Det finns ju mode man tänker nä nä inte på mig om. Och så tänker man så. Tills en dag när man plötsligt ändrar sig och tänker tja varför inte?

Här är två sådana exempel:

Ett par klumpiga och inte jättesnygga sandaler med remmar och grejer. För ett par år sen, eller kanske till och med i somras, hade jag skrattat och skrockat. Nu funderar jag på att gå och prova ett par på lunchen. Inte för att dom är bekväma, utan för att som ser väldigt… coola ut?

Ni ser rätt. Det är en Adidasbralla. Såna har man ju sett förr, hur länge som helst. Inget jag ägnat mig åt eller burit. Köpt till barnen när de var små. Så läste jag i senaste Styleby ett citat av en kvinna: Adidasbyxan är den snyggaste byxan som någonsin skapats. Typ. Har inte riktigt kunnat släppa den sägningen. Vet inte om det är sant direkt, men jag är sugen på att testa ett par för att få känslan av vad hon menar.

Tja, detta i fulväg som lockar mig. Glömt något?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 24 juni, 2019 at 13:26

  Är det Teva-sandaler? Jag har också börjat spana på dem. Fulsnygga, liksom? Mina svarta sandaler håller i år, men sen har de nog gjort sitt och jag behöver sköna sandaler. Sköna och snygga. Eller sköna och fulsnygga 😉

  • Reply Linda K 24 juni, 2019 at 13:50

   jag har kollat på vagabond, lite geisha över dom! visst är det cool med fulsnygga skor!:D

 • Reply Mis(s)match 24 juni, 2019 at 13:36

  Byxorna (rättstylade) kan vara snygga, sportsandalerna på 40+ är tyvärr aldrig snygga. Precis hemkommen från minisemester i Sverige har jag sett tillräckligt med senior i just sportsandaler…

  • Reply Linda K 24 juni, 2019 at 13:48

   fast det beror ju på hur man stylar skorna. inte sätta åldersgräns på plagg/skor! 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.