Nytt Style by LindaK Tips

En väska kommer lastad

19 juni, 2019

Äntligen är den här, min nya gröna kärlek. Bukvy. Åh, denna är så mycket mer jag än den jag först hade. Den förra var 5 modeller i 1. Den här är 3 modeller i 1. Shopper, cross-body och backpack. En rymlig påse där jag kan ha allt mitt grejs.

Pernilla, du funderade på hur den funkar som ryggsäck. Nu har jag testat loss och kan meddela: utmärkt. Om du inte ska ha med dig en hel tomtearmé förstås. Då finns ju den större varianten. Den sägs rymma flertalet tomtar!

Så här ser den ut för sig själv. En skönhet.
Så här ser den ut på en rygg. Man ber snällt sin son att fota.
Lite trendigt hängd över ena axeln sådär.
Om man har större grejer i, som block eller dator, går det att ha den ”oknäppt”. Då är den å andra sidan mer öppen. Men om man inte ska hjula eller hoppa jättemycket tror jag det funkar fint.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 20 juni, 2019 at 16:41

  Den ser faktiskt väldigt snygg ut som rygga! Och enkel att få till som ryggsäck. Så det inte behövs en massa knep och knåp för att få ihop den. Kanske ska överväga en sån. Rätt dyr, men om den funkar i olika lägen så är det kanske värt det. Men skulle vilja känna på den. Såg att de har ett showroom i Vasastan. Får knata dit någon dag. Tack för visningen!

  • Reply Linda K 20 juni, 2019 at 20:43

   ja det är klart att du ska klämma och känna. Showroomet är bara öppet ibland, så maila och kolla lite i förväg.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.