Inspiration

Pärla familjen

11 juni, 2019

Någon som har testat det här? Photo Pearls. Man fotar och pärlar sedan porträtt utifrån fotot. På något sätt. Jag intervjuade en kollega här på morgonkvisten med anledning av en artikel som ska skrivas. Hen hade ett porträtt på rummet. Ett pärlat porträtt! Hur kul?!

Hen berättade att det var barnen som ägnade sig åt denna konst, och att dom hade ett stort pärlat familjeporträtt hemma. Jag sa att jag också skulle vilja ha det (och sen gapskrattade vi åt det konstiga/obehagliga i att jag skulle vilja ha hens familj pärlad. Jag menade såklart min egen…).

Så, jag är lite sugen. Det bästa vore om jag kunde få ett barn intresserat (sonen helt utesluten, jag kan se hans blick om jag skulle fråga), skulle kännas mer befogat då. Dotter? Ja? Kanske?

UPDATE: Jag fick just en skräck-tanke. När jag pluggade i Borås fick jag för mig att jag skulle limma att pussel till en tavla. En freaking Carl Larsson. En god vän och pluggkompis upplyste mig om den totala bristen på smak gällande detta och avstyrde det hela. Håller jag på att göra en ny Carl Larsson? slår det mig nu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.