Helt apropå

Bukvy for you?

10 juni, 2019

Jag går och funderar. På min Bukvy. Den är fantastisk, så fin, smart och användbar. Men, eftersom jag i princip aldrig använder små väskor (allt ska med! Kamera, neccessär med allt småkrafs, en matlåda, plånbok, agenda, bok…) utan bara stora känns det som att jag inte nyttjar den maximalt. Skulle nog ha mig en annan modell.

Så, planen är att försöka sälja min 5-in-1 och istället investera i en annan Bukvy. Tänkte först kolla läget här. Jag köpte min för ett par månader sedan i Bukvys butik. Den är unik på så sätt att den består helt av organiskt skinn. Ingen mocka, som de som säljs i webbshopen har. Det var ett prov, vet inte om planen är att börja tillverka sådana också. Hur som, väskan är i skick som ny. Hur den funkar kan man läsa allt om här.

Finns intresse att ta över Bukvyn? Maila mig gärna på linda snabela koling punkt se.

Tjoflöjt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 26 juni, 2019 at 18:56

  Hej! Finns väskan kvar?

  • Reply Linda K 26 juni, 2019 at 19:36

   Hej! Nej den är såld och jag har blivit med ny 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.