Inspiration Nytt

Das Blus (Blusen på svenska)

5 juni, 2019

Gud i brallan (mitt kraftigaste kraftuttryck), här tittar man in hos Brita Zackari. Får se Brita själv (som alltid är snygg och cool) OCH självaste Carin Rodebjer (också alltid snygg och cool). Inte nog med det, hon har på sig ”mina” lappade jeans. Och den bubbelgumsrosa blusen som jag har suktat efter i evigheter. SOM ÄR PÅ VÄG HEM TILL MIG EFTERSOM JAG NYLIGEN HITTADE DEN I BÄTTRE BEGAGNAT SKICK PÅ VESTIAIRE COLLECTIVE!

Så kul att se en designer som använder sina ”gamla” plagg och inte alltid går runt i det senaste. Hur ofta händer det? Heja Carin!

Brita, jag blev tvungen att låna här. Hoppas ok!
Ni ser blusen va? Bubb.El.Gumm!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.