Helt apropå

Helgen då

2 juni, 2019

Men gissa! Jag är nästan klar med höstens Friskis-pass. Alltså jag har alla låtar och har satt rörelser till allt utom nedvarvningen. Sen återstår att lära sig passet, det brukar jag roa mig med under semestern. Kör igenom det varannan dag, och efter ett par veckor sitter det. Får motion på köpet!

Helgen har varit till belåtenhet på flera sätt.

Hade en drös ungdomar hemma igår. Dom roade sig.
Ikväll blev det middag i lusthuset. Det känns redan som sommarlov, sa sonen.

Det var förresten skönt med en upphackad vecka. Det blir skönt med en till. Och en till veckan därpå för min del, faktiskt. Man kan vänja sig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.