Helt apropå

Back on track with my back (eller… ja ni fattar)

27 maj, 2019

Har jag berättat om mitt, numera lösta, cykelproblem? Fick sån galen värk i ryggen av att cykla till och från jobbet. Hände ibland förut, om jag hade mycket i ryggsäcken och då mot slutet av cykelturen. Men nu plötsligt gjorde det ont hela tiden. Funderade på om det kunde vara någon skada jag dragit på mig? Om jag borde byta sadel? Om jag inte borde ha ryggsäck utan någon annan typ av väska?

Klok make sänkte min sadel. Justerade även styret. Provcyklade och kände mig helt ihoptryckt men ryggontet försvann direkt. Höjde sadeln lite så att jag kunde ha nästan raka ben. Perfekt. Och SÅ härligt att slippa den där värken. Det är ju fantastiskt att cykla och så störigt när man inte kan njuta fullt ut.

Skönt att det inte alltid behövs nya investeringar eller sjukgymnastik. Ibland räcker det att ”ratta” lite i det befintliga.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.