Helt apropå

Ulla-nej

21 maj, 2019

”Har du någon önskan att åka till Ullared?” frågar min man. Eftersom vi hamnat framför just det programmet. Jag kan helt ärligt, utan betänketid, svara nej. Det verkar så… fruktansvärt? Eller? Jag antar att det jobbas rätt hårt på att lyfta fram väldigt udda personer i tv. Som handlar allt detta skräp. Såg just en kvinna visa upp sitt hem där i princip allt var inköpt på Ullared. Jag är förundrad och lite rädd.

Jo jag har hört att man kan handla så billiga plastpåsar och schampon där. Men ärligt talat, det är ju inte speciellt dyrt på andra ställen heller. Och när man kan köpa allt så billigt verkar det som att man handlar mycket och då blir det ju inte så billigt ändå.

Erfarenheter?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anki 22 maj, 2019 at 11:46

  Som ”One night Stand” för att sedan kunna konstatera det var inte bra, inget man ska ägna sig åt🙂
  Förstår inte folks förtjusning över Ullared. Har aldrig varit där.

  • Reply Linda K 22 maj, 2019 at 18:35

   ingen lockelse här heller. inte ens för att studera fenomenet. snarare lite tragiskt?

 • Reply Christopher 22 maj, 2019 at 19:19

  Rent generellt så får jag rysningar av dylika platser. Har iofs bara City Gross och Ikea att jämföra med. Men rent av princip resonerar jag att jag inte har råd att handla så billigt. Ett ton kraffs är och förblir ett ton kraffs osv. Bättre då att köpa begagnad kvalitet om man inte vill lägga ut fullpris.

  / C.

 • Reply Frida 23 maj, 2019 at 21:25

  Hmmm borde inte gilla Ullared men gör det. Varit där tre gånger senaste fyra åren. Har en jättefin leksaksavdelning där jag kan handla märkesleksaker till alla kusinfldelsedagar, barnens och jul. Pyssel, spel, böcker. Tyvärr oerhört könad barnklädesavdelninh. Sen ramlar lite annat ned med men som en rolig utflykt där man kan hitta det mesta är det faktiskt inte så tokigt:-). Åker med en kompis, dag innan barnbidrag, vardag. Inte så mkt folk. Inte lika knasigt som det framstår i tv… skulle inte åka dit från östkusten dock… så kul är det icke, hehe.

  • Reply Linda K 23 maj, 2019 at 22:08

   Klart du ska gilla om du gillar! Jag har ju inte ens varit där, bara en känsla jag har 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.