Nytt

Framförhållning är mitt mellannamn

17 maj, 2019

Jag sprang ner till gallerian på lunchen för att uträtta ett och annat. Halkade in på Rizzo, detta sjunkande skepp som in i det sista står med flaggan i topp. 24 maj stänger dom butiken. En sorgens dag.

Jag fyndade ett par Flattered-tofflor för 300 kronor. Och hittade något som kommer att bli en julklapp till dottern. Bra framförhållning, så säg? Må jag inte glömma bort den i december bara. Minnet är sällsamt kort ibland.

Skulle dottern, mot all förmodan, dissa klappen är det inte hela världen. Vi har nämligen samma storlek och det som finns i kartongen intresserar även mig!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sara 19 maj, 2019 at 17:04

    Utmärkt! Jag var på loppis idag och slog till på en pepparkaksdräkt till dottern. Känns dessutom helt ovärdigt att betala fullpris för något de använder en gång. Den kanske iof kommer användas flitigt hela sommaren också. Man vet aldrig riktigt med fyraåringar.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.