Djupa tankar

Rör dig ICKE i dessa skor?

16 april, 2019

Så mycket skotankar nu, tydligen. Jag funderar över dessa. Från Toteme. Jag ska absolut inte ha dom, på tok för dyra. Det jag funderar över är om det går att i dom? Dom syns överallt på modelliga fötter i sociala medier. Stor snackis. Men är det någon som ses faktiskt gå omkring i dom? Jag tror inte det. Det syns ju att det måste bli ett jädra flipprande så fort man tar ett steg. Sitter skon ens kvar på foten? Måste man knipa krampaktigt med tårna för att hålla den kvar? Jag undrar på om Toteme kränger skor som man bara ska sitta eller stå i? Snygga men obrukbara. Inte omöjligt.

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Barbro 16 april, 2019 at 20:02

  Typiska sitt- och ståskor – omöjliga att gå i om man inte går väääldigt långsamt, typ luciatåg.

  • Svara Linda K 16 april, 2019 at 20:04

   ha ha, man måste alltså skrida fram. inte så praktiskt.

 • Svara Tove 17 april, 2019 at 08:51

  Haha, en klockren analys. Fniss!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.