Helt apropå

Försvinner inte men krymper

16 april, 2019

Hej och välkomna till skobloggen. Efter att ha hört att ännu ett Rizzo klappar igen blev jag orolig och nödgades googla. Så här ligger det tilll.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 17 april, 2019 at 14:01

  Attans också. Är det bara jag som gillar att prova innan jag handlar och då särskilt skor? Vem orkar kånka flera par skor fram och tillbaka till posten? Saker är aldrig som jag tror när jag köper något jag bara sett på bild. Jag köpte tex en kofta av dig nyss som inte alls satt som jag trodde den skulle göra. I det här fallet blev looken mycket mer oversize vilket inte var något problem men inte riktigt det förväntade.

  • Reply Linda K 17 april, 2019 at 18:41

   alltid svårt att veta när man bara ser på bild. rizzo känns definitivt som ett ställe man vill prova på. det var ju synd med koftan.

 • Reply Sara 18 april, 2019 at 11:07

  Jag gillar koftan! Gosiga kashmirkoftor är det bästa jag vet. Den satt bara inte alls som jag trodde. Antagligen för att jag tror att jag är lika stor som du men i det här fallet blev det ganska uppenbart att jag är em storlek mindre.

  • Reply Linda K 18 april, 2019 at 13:26

   Precis som jag skulle velat haft den! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.