0
Helt apropå

Trädgårdsmästarn rapporterar

13 april, 2019

Kallvädret till trots har jag varit ute mycket idag. Planterade de blomster jag köpte av prao:t. Så nu ser det vårigt ut i trädgården. Passade på att stoppa ner mini-ekarna i varsin kruka också.

I eftermiddags grävde jag upp en jordhög. Jag ni hörde mig. Jag grävde i jord. Det är typ en jordkomposthög där jag dumpar gamla växter + jord och gräver jord till nya växter. Den är tyvärr i sådär skick eftersom det ligger gamla rötter och växtrester med i jorden. Fick för mig att jag skulle ”luckra upp” jorden. Vilket var lättare sagt än gjort. Rötter, småsten, tegelpannor (!) och växtskelett överallt.

Nå, nu är jorden någorlunda ”luckrad”, jag är helt slut i ryggen och det får vara bra för idag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.