Dagens

Onsdag

10 april, 2019

Har ni insett att det är påsk nästa vecka? Det har jag gjort NU. Fasiken vad skönt med några extra lediga dagar, häng med familjen och släkten. Och! Jag kommer att få en femtonåring! Det är ju inte klokt.

Apropå stundande födelserdag kom jag på att när jag fyllde 15 och bjöd hem kompisarna (på tacos, det var nytt och spännande på den tiden ska ni veta) fick jag bland annat ett paket kondomer av dom i present. Byxmyndig, ha ha. Det var såklart inte alls aktuellt att använda dom men ändå. Rätt stort att bli 15.

Och nu, 32 (!!!) år senare…

Svart polo Na-kd, svarta byxor Hope, mörkblå kimonokavaj Rodebjer, svarta stövletter Vagabond

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.