Inredning

Proffset rycker in

8 april, 2019

Jag påmindes just om att jag verkligen har möbelflyttens gåva. Och att min kollega inte har den. Vi har fått våra arbetsrum ”justerade” och kunde i fredags flytta in igen. Möbler behövde ställas i ordning. Saker på väggar hängas upp. Jag fick ordning på mitt rum i fredags eftermiddag. Hepp.

Kollegan var inte så snabb. Alla hens möbler stod intryckta i ett hörn huller om buller. Hen tyckte det var så jobbigt att hen inte gjorde något åt det i fredags utan fortsatte att jobba i ett bokat mötesrum.

Men i morse var det dags att ta tag i rummet! Jag fick omedelbart rycka in och styra upp. Tro mig, det behövdes. Hen hade noll koll, inte mycket tänk, och kom till och med tillbaka och bad om ytterligare assistans efter en stund.

Det är fortfarande mild kaos där inne hos grannen men det kommer, det kommer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.