Nytt

Mama’s got a brand new bag

7 april, 2019

Jag tänkte, kika kan man ju alltid göra. Jag har varit nyfiken på hur den där Bukvy 5 in 1 ser ut och funkar. Bara sett den på bild. Så när det nu var utförsäljning och butiken låg ”typ” på väg hem när dottern och jag gjort stan passade jag på.

Det fanns ett gäng väskor, i alla möjliga färger. Jag tittade först på en beige/brun, men såklart blev det så att svart kändes mest rätt. Jag är hopplös med väskor, det blir nästan bara svart. Funkar till allt.

Rosa foder! Gulddetaljer. Svart skinn. Bara skinn, inte med en del i mocka som de som säljs till fullpris. Det var det jag gillade med den här. Och så var det halva priset. Till och med dottern var förtjust över att den går att göra om till flera olika väskor:

 • Backpack
 • Lap top case
 • Tote bag
 • Shoulder bag (and/or cross body)
 • Clutch 

Jag passade också på att säga till en av skaparna till Bukvy att hon är min hårförebild. Båda var för övrigt oerhört trevliga. Och unga och fräscha. Kände mig något åldrad. Men nu har jag en ung fin väska!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 7 april, 2019 at 17:17

  Jag har också funderat på en väska från Bukvy. Men inte vetat var jag kan titta på dem live. Finns det en butik, alltså? Och jag har varit lite skeptisk mot mockadetaljerna. Och inte fattat riktigt hur den ser ut i alla olika former. Ska bli kul att se hur du har din på för olika sätt 🙂

  • Reply Linda K 8 april, 2019 at 08:57

   har känt precis samma, att man vill klämma och känna och prova. dom kostar ju en del. jag vet inte om den här butiken var tillfällig för utförsäljningen eller om den är bestående. dom har ju en del återförsäljare tror jag, har dock inte stött på några. mmm, jag är nöjd att ha hittat en utan mocka, känns mer rent och snyggt med bara skinn. idag har jag den som ryggsäck! 😀

 • Reply Sara 10 april, 2019 at 08:02

  Men va fin! Är tokigt avundsjuk nu! Har tidigare skrivit till Bukvy och önskat en sådan väska utan mocka. Onödigt att missa denna sample sale helt enkelt…

  • Reply Linda K 10 april, 2019 at 10:01

   det var ett prov, jag vet inte om planen är att ta fram den till produktion. man kan ju hoppas för den är verkligen så fin 🙂

 • Reply Mia 10 april, 2019 at 13:08

  Blev grymt sugen, tack för tipset! Så himla smart ju. Fast jag tyckte Iofs att mocka var en fin detalj 😉

  • Reply Linda K 10 april, 2019 at 19:25

   ja den är fantastisk, jag ändrar väska i väskan flera gånger om dagen ibland. den med mocka är också jättefin 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.