Tips

Weirwoodpodden

26 mars, 2019

Det drar ihop sig för sista säsongen av Game of Thrones. Jag ser fram emot detta och fick nys om en podd som gör följande:

Peppa inför säsong 8 av Game of Thrones med Johannes Klenell och Jenny Lindahl. Varje tisdag fram till premiären analyseras en av de ännu överlevande huvudkaraktärerna. Deras drivkrafter, avgörande ögonblick, profetior och överlevnadschanser. Ibland med gäst. Paralleller med politik, jämförelser mellan böcker och tv-serie samt diverse galna teorier.

Dom är helt fantastiskt Game of-nerdiga. Dom har läst böckerna på svenska och engelska antal gånger, sett serien otaliga gånger, lyssnat på andra poddar, diskuterat, osv osv osv. Jag hänger inte med i hälften. Men det är ändå underhållande. Jag fortsätter lyssna.

Du kanske också gillar...

Inga kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.