Djupa tankar Inspiration

Djupa sjuka tankar

20 mars, 2019

Konstig känsla det där, när man är sjuk dag ut och dag in och bara ligger hemma. Det känns som att man hamnar utanför verkligheten, det riktiga livet. Är som i en bubbla.

Familjen går till skolan och jobb, kollegorna jobbar, folk går på möten och på Friskispass, det händer en massa. Medan jag bara ligger och sover eller läser. Jobbar inte. Tränar definitivt inte. Pratar bara med katten på dagarna. Hon är för övrigt missnöjd med mig för att jag inte gör nåt roligt.

Jag tänker hela tiden, i morgon mår jag nog bättre. Då kan jag jobba dagen efter det. Har hittills inte inträffat. Känner mig lika risig fortfarande. Har inte ens orkat gå ut. På fem dagar. Det kassa vädret är någon slags tröst åtminstone. Bubbla, som sagt.

Roar mig emellanåt med att inspireras och tänka på vår. Så här till exempel.

Så fint med polo och pennkjol. Och plisserat gillar vi ju.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.