Helt apropå

Flyt much?

14 mars, 2019

Det var min tur att veckohandla. Kan låta fasansfullt, men det har sina ljusa stunder också. Få strosa runt bland gångarna med en god pod i öronen, plocka på sig och bocka av inhandlingslistan (i pappersform, ingen app här inte). Vara för sig en själv en stund, utan någon som vill något och drar i en.

Vid en lyckad handling blir det så. Ikväll hade jag fått med mig dotterns hörlurar istället för mina egna. Den passar inte till min mobil. Adjö pod, alltså. Hej alla andra runt omkring som hörs jättebra.

Efter en stund slutade också min penna fungera. Kunde icke på inhandlingslista kryssa över det som plockats ner i vagnen. Fick försöka hålla koll ändå = kolla igenom listan om och om igen eftersom minnet är kort.

Hur många poäng får då kvällens handling, undrar ni? Ja med ovan nämnda fadäser, och med tanke på att avocadosarna var under all kritik kan jag inte ge mer än fyra kundvagnar av tio möjliga.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.