Tips

Michael ändå

15 februari, 2019

Via Minnas Instagram fick jag behov att se/höra Bomfunk MC´s Freestyler på YouTube. Kul nostalgi där. Och sen drog nästa video automatiskt igång. Michael Jackson som uppträder på ett 30-årsjubileum med Billie Jean. Men ALLTSÅ. Vilken artist han ändå var. Vilka minnen det frambringar. Blev alldeles glad, lite tårögd och tämligen nostalgisk. Mitt fredagstips för en go känsla!

Som handen i handsken! och på skrevet.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bettan 15 februari, 2019 at 14:16

  Makalös artist. Denna är min älsklingslåt. Tröttnar aldrig trots jag gympade mig genom 1990-talet, minst tre gånger i veckan, till denna låt. Känner kraften och muskelminnet vet exakt vilka rörelser och var byten sker. Härligt! Tack för påminnelsen,

  • Reply Linda K 15 februari, 2019 at 14:38

   visst är det härligt! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.