Djupa tankar

Fråga kolon

13 februari, 2019

Om man ska boka ett möte med en person och ser att den tid man tänkt sig krockar med ett annat möte den personen har. Varför bokar man ändå mötet den upptagna tiden? Personen kan inte vara på två ställen samtidigt. Personen kommer sannolikt inte att tänka, äh jag struntar i min första bokning och hoppar på den här istället.

Men faktiskt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 13 februari, 2019 at 08:35

  Och varför svarar inte vissa alls på sina kallelser? När man bokar möte med en person och den inte svara alls eller svarar tentative utan kommentar. Ska man då bara hoppas att någon dyker upp på mötet?

  • Reply Linda K 13 februari, 2019 at 18:28

   ganska respektlöst mot den som kallar till möte. förstår dom inte hur man gör när man svarar, eller är dom för viktiga liksom?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.