Style by LindaK Tips

Faiza

1 februari, 2019

Man letar ju alltid efter den perfekta jeansbrallan. Men det är sällan smärtfritt.

Problem 1: den kan se så olika ut. Det finns nämligen inte bara en perfekt. Har vi lärt oss. Det finns färger, det finns modeller, det finns material… Problem 2: dessvärre verkar det vara så att det jag ser som den perfekta jeansbrallan (bra ord ändå) lirar inte med min egen kropp. Jag vill att det ska vara ett lagom schysst häng upptill utan att det blir överdrivet baggy. Men, jeans(brallor) som ser just så ut på dom smala modellerna sitter som ett ålaskinn på mina lår. Går jag upp i storlek blir allt för stort. Jag har helt enkelt lår.

Detta till trots ger trägen aldrig upp kampen. Som en hamster i sitt hjul harvar man på, leta leta leta.

Och se på den! Här är Faiza från Carin Wester. En ganska perfekt jeansbralla. Hög midja! Perfekt längd! Sköna! Lösa där dom ska vara lösa och tighta där dom ska var tighta! Pris! I två coola färger dessutom.

Faiza 1 och Faiza 2.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.