Helt apropå

Say yes/maybe/no to the dress?

4 januari, 2019

Eftersom den var nedsatt och ser ljuv ut klickade jag hem den på prov, Rodebjers Malgarita dress. Den ÄR ljuv. Och väldigt mycket klänning. För mycket klänning? Jag velar så det vore trevligt med åsikter. Jag har inte strukit den eftersom jag inte vet om den får stanna, därav skrynklet. Försökte lägga in en liten filmsnutt här men det sket sig. Kolla på mitt Instagram för rörligt och konstiga miner.

Tack!

Du kanske också gillar...

23 kommentarer

  • Svara Linda Berg Ottoson 4 januari, 2019 at 18:45

    Nu har jag tittat och tittat och velat och velat jag också. Måste till slut gå på första instinkt och saya no to the dress eftersom jag misstänker att det i mitt fall handlar om svårigheter att se klart när det kommer till R. Så då har du EN röst på no 🙂

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:44

      Jag hör dig! ska prova loss med diverse andra plagg i morgon och förhoppningsvis komma fram till något. dock märker jag att jag blir mer och mer förtjust ju mer jag har den på mig… :O

      • Svara Linda 6 januari, 2019 at 17:52

        Jag hör kärlek! Kör 🙂

  • Svara Sara 4 januari, 2019 at 20:28

    Jag tror att om man inte är en person som gillar att klä sig i stora, blommiga tält ska man inte köpa en sådan klänning för då kommer den inte att användas. En av Säker stildamerna verkar gilla och använda denna typ av klänning och då är det klart att hon ska köpa dem typ av klänningar. Det här känns ganska långt ifrån det du brukar klä dig i så jag undrar om det är rätt köp för dig? Fast ibland måste man kanske också testa sina egna gränser lite för att fastna i exakt samma plagg hela tiden.
    Men det här är inte heller riktigt min stil så jag kanske inte är rätt person att ge råd här.

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:45

      tack! ja jag velar. ska prova vildsint i morgon så får vi se var det landar!

  • Svara Marianne 4 januari, 2019 at 22:53

    Jag tycker att den var snygg på dig !

  • Svara Marie 5 januari, 2019 at 02:49

    Jag har ju blusen, i svart/grönt, men skulle inte kunna tänka mig hela alltet som klänning. Säger nej

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:47

      den är onekligen ganska mycket. och det är något i det som tilltalar mig. velar lite till 🙂

  • Svara Nettan 5 januari, 2019 at 15:00

    Snygg på dig. Du är lång och smal och kan bära upp den 😉

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:47

      tack vad snällt! mmm, jag är i velandets kärna!

  • Svara Anki 5 januari, 2019 at 15:49

    Helt klart klarar du av att bära upp klänningen! Kläningen är snygg och du i den, utan tvekan😊
    Jag är bergsäker!

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:48

      åh tack! hoppas jag kommer fram till nåt liknande 😀

  • Svara Cristina Barkman 5 januari, 2019 at 16:40

    Hej! Klänningen är väldigt snygg på dig. Det är bäst om du själv bestämmer hur du vill göra, det är svårt att ge råd. Gå på din utmärkta mode känsla. Du är alltid så stilig och välklädd 😊

    • Svara Linda K 5 januari, 2019 at 19:48

      tack snälla! klänningen och jag ska hänga allvarligt i morgon och så får vi se 🙂

  • Svara Sanna 5 januari, 2019 at 21:43

    Som överdel ja, som kjol ja. Men som klänning är den too much. Det blir ”Här kommer klänningen och sen har vi Linda”.

    • Svara Linda K 6 januari, 2019 at 16:34

      ha ha ha, men ganska festligt ändå att göra en sån entré? 😀

  • Svara Maja Bonde 6 januari, 2019 at 09:15

    Tycker den är fantastisk på dig!

  • Svara Mis(s)match 6 januari, 2019 at 14:16

    Mönstret är snygg men jag tycker att du ska satsa på en mönstrad klänning som är nättare upptill men har mycket vidd nertill. Finns för en bråkdel av Rodebjer på t ex Monki, Weekday eller Carin Wester. Den här känns som en tält (jag har provat den själv).

    • Svara Linda K 6 januari, 2019 at 16:33

      tack för tips! jag är dock förälskad i just den här klänningen och inte direkt ute efter en annan modell. velar vidare 🙂

  • Svara Mis(s)match 6 januari, 2019 at 14:25

    &other stories har fantastiskt fina mönstrade klänningar som är mer figurnära upptill också….

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.