Nytt

Go Jonna

4 januari, 2019

Min girlcrush Jonna Bergh blir chefredaktör för Damernas värld (istället för Martina Bonnier, ett synnerligen bra val! Är personligen inte så förtjust i fru Bonnier, alltid too much). Cool! Fortsätter att vara det för Styleby också. Cool! Jag fortsätter att tycka att hon är den coolaste katten i stan.

”Min” blus har hon också.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 4 januari, 2019 at 22:07

  Ja, det blir nig kanoners. Gillar också allt Jonna gör. Det Martina gör har jag inte då mycket till övers för. Den där boken om en modefamilj(?) är mig fortfarande ett mysterium.

  • Reply Linda K 5 januari, 2019 at 19:43

   Jag undrar hur många som kan relatera till Martinas lyx och flärd? Jonna känns mycket coolare och normal!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.