Helt apropå

Faux fur

22 december, 2018

Jag går all in på julledigheten. Jo ja har dammsugit och plockat lite, men annars har det bara varit löst och ledigt. Hade bokat Friskis-salen och körde igenom mitt nya pass, och jäklar nu kan jag det! Jag tror att jag får lov att köra det redan på annandagen. Och så kollar jag Netflix. Mer igår och idag än jag gjort under hela hösten känns det som.

Men! Fuskpäls! Jag blir till och från sugen på det. En ganska stor och gosig gärna. Svårt att beställa på nätet dock, känner att det behövs kläm, känn och prov.

Den här från &Other Stories ser väldigt fin ut på bild. Funderar på längden, lite lång? Hoppas kunna genomföra en provning inom kort.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.