Tips

Shoppa och le

19 december, 2018

Åh vad bra att ni handlar i min bloppis. Härligt för a) mig som får en luftigare klädkammare, b) plaggen som får användas, och c) dig som shoppar som gör fynd och förhoppningsvis blir nöjd och uppfyller b). Och så kan vi känna oss lite klimatsmarta allihopa!

Från och med nu gör vi dessutom som så att jag skänker hälften av varje order till Operation Smile. Jag är redan månadsgivare, och det känns fint att kunna dundra in en extra slant. Varje köp/gåva redovisas givetvis här!

Passa på, det finns godbitar kvar!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katarina 21 december, 2018 at 19:32

  Jag missade Rodebjer tröjan😭😭😭som jag letat efter den!

  • Reply Linda K 21 december, 2018 at 19:33

   Ajdå. Men du, googla den. Tyckte att jag såg den i någon webbshop för typ 900. Lycka till!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.