Dagens

Torsdag

13 december, 2018

Inget luciatåg i sikte än. Inte får man ta del av något av barnens luciafirande heller. Ålder ålder ålder.

Paljettop H&M, jeans Filippa K, svarta boots Acne

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 13 december, 2018 at 09:31

  Härligt att du kör paljettop på jobbet fast du jobbar på en grå myndighet! Jag får nog se till att sticka ut lite imorgon också på min arbetsplats där varselgula jackor annars är det som mest brytar av mot de ljusblåa skjortorna.

  • Reply Linda K 13 december, 2018 at 09:41

   tack 🙂 jag är nog allmänt känd på jobbet för att sticka ut klädmässigt (förhoppningsvis för min GODA smak) men paljettopen får VERKLIGEN folk att reagera. Allt från ”glittrar den av sig själv eller har du nån lysanordning i den där?” till ”den där tvättar du inte i 40 grader va?”

 • Reply Sara 13 december, 2018 at 20:10

  Men du får kommentarer. Det är aldrig någon som säger något om mina kläder. När jag hade min tyllkjol senast tittade vår VP lite undrande på dem men ingen kommentar. Men någon paljettop har jag iof aldrig haft på mig. Jag har varit lite sugen på en paljettkjol. Jag tänker att med en stickad tröja borde det kunna funka till jobbet kanske? Fast oftast är de så korta och det gillar jag inte riktigt i jobbsammanhang.

  • Reply Linda K 13 december, 2018 at 20:32

   ja jättefint med tyllkjol och stickat till! antingen lite byllsig tröja eller nån lite tightare, vad som känns bekvämt.

   jag tänker att de som inte säger nåt inte fattar. strunta i dom! jag är säker på att du är fab 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.