0
Tips

Minimal organizer

13 december, 2018

Just nu läser jag The curated closet. Om man vill kan man verkligen grotta ner sig, eller som jag hämta inspiration rent allmänt inför en rensning jag planerar i jul.

Och så hittade jag just en mycket intressant och bra artikel på SvD. En kvinna som gjort till business att hjälpa människor att rensa i sina garderober. Och att sälja, skänka och återvinna det som rensas ut. Fantastiskt ju.

Skrämmande citat:

Vissa kjolar blev omnämnda som ”endagskjolar” av designers på stora kedjor, eftersom de tänkte sig att de bara används en enda gång. Det fick mig att må så otroligt dåligt, det kändes så sjukt ohållbart, säger Angelica Holmgren.

Läs hela artikeln tycker jag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Angelica 30 januari, 2021 at 15:19

  Hej Linda! Så himla roligt när man för en gång skull uppdaterar hemsidan och googlar sig själv, och hittar ett 3 år gammalt inlägg, haha! MEN – ville bara skriva tack för pepp och kul att du tyckte att konceptet är bra! Det gör mig mycket glad. <3

  • Reply Linda K 30 januari, 2021 at 16:19

   Ha ha ha, vad roligt att du hittade det inlägget NU. Tycker fortfarande att det är ett utmärkt tänk 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.