Dagens

Torsdag

29 november, 2018

Jaha här sitter en annan på Joe & the Juice och lunchjobbar. SÅ bloggigt. Den enkla förklaringen är inte att jag har blivit poppig utan att jag har möten på FMV och Försvarshögskolan med ett par timmars mellanrum och inte hinner till jobbet emellan. Så här har jag satt mig. Eventuellt blir det också en koll på Fältöverstens fina H&M. Eventuellt har man svarta sammetsbyxor som julbralla i år? Julbord, julafton, nyår…

Blir förresten? Blev snarare, eftersom dagens är tagen i en provhytt. Joråsåatte.

Cremevit sidenblus Filippa K, grå kashmirtröja H&M, grå jeans minns banne mig inte och vågar inte se efter inne på Joe & The Juice, svarta stövletter Topshop

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.