Helt apropå

Uppfattat?

7 november, 2018

Det är Rodebjer-utförsäljning i stan. Jag ska på möte i stan. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning. Jag ska inte gå på Rodebjer-utförsäljning.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anki 7 november, 2018 at 12:28

  Gå på Rodebjers-utförsäljning;)
  Hur kan man låta bli?;))

  • Reply Linda K 7 november, 2018 at 12:37

   Vet du, suget är märkligt nog inte så stort. Inget jag direkt behöver och det tenderar att bli knasiga impulsköp på utförsäljningar. Jag hoppar!

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 7 november, 2018 at 20:06

  Vad köpte du på Rodebjers utförsäljning?

  • Reply Linda K 7 november, 2018 at 20:18

   ha ha, jag var inte där ju!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.