Lista

Vad händer kvällstid?

6 november, 2018

Vad ägnar ni er åt efter jobbet? Hemma eller någon annanstans på kvällen? Ikväll när jag inte har ”någonting speciellt” som träning, barnrelaterat möte, veckohandling eller liknande passar jag på att:

 • plocka upp saker, ständigt plocka upp saker
 • röja det värsta stöket i dotterns rum
 • duka (maken tog middagslagandet)
 • diska
 • slänga in ett par tvättar under kvällen
 • vara klassförälder och maila alla föräldrar om grejer
 • tacka ja till vårterminens dans för dottern
 • svara på Friskis-mail angående mitt ledande i vår
 • tjata hål i huvudet på sonen att han behöver läsa klart sin bok
 • plocka fram morgondagens kläder (blir bra grejer!)
 • kånka runt på katten som tenderar att skrika på uppmärksamhet kvällstid

Något sånt. Men nu har jag parkerat mig i fåtöljen för att se Rapport.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 7 november, 2018 at 06:29

  Laga mat, äta, se på tv med fyraåringen som inte ville se själv, diska, leka med lera med fyraåringen, tvinga fyråringen i säng, stryka massvis med tvätt, gå och lägga mig. En väldigt vanlig kväll i mitt liv. Ibland har jag 30 min eller så efter att barnen lagt sig då jag hinner läsa en stund.

  • Reply Linda K 7 november, 2018 at 08:40

   visst är den sista lilla ensamma stunden på kvällen underbar? 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.