Djupa tankar

Båge min rumpa

6 november, 2018

Hej jag heter Linda och jag är inte klok.

Igår var jag på synundersökning. Det visar sig att jag inte behöver ändra några styrkor eller ha progressiva glasögon, troligtvis inte på ett par år. Hittade ytterligare ett par bågar i butiken som var fina. Kom hem. Tänkte till. Kom fram till att jag inte alls ska ha nya glasögon. På grund av:

 1. inget behov av ändrad styrka
 2. velar så mellan bågar, jag behöver vänta in THE båge som känns HELT hundra

Så. Slut på bågältet. På en stund.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Linda 6 november, 2018 at 09:46

  Hahaha 😀 Känner igen mig RÄTT så mycket.

  • Reply Linda K 6 november, 2018 at 12:13

   skönt, då är jag inte ensam om att vara tidvis vansinnig!

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 6 november, 2018 at 19:40

  Nu har du sparat så mycket pengar att du borde få köpa ett par … skor?!?

  • Reply Linda K 7 november, 2018 at 08:40

   he he. jag försöker hålla mig.

 • Reply LoHe 12 november, 2018 at 14:03

  Jag gick och köpte glasögon på detdäringa INTERNET senast! http://www.mrspex.se och OMG så prisvärt! Samma par (okej, likadana!) glasögon som de skulle haft 6000 kronor för på Synsam kostade 1500 kr på nätet. Nu känner jag att jag vill köpa nya glasögon var och varannan vecka!

  • Reply Linda K 14 november, 2018 at 05:27

   Smart. Har också gjort så tidigare men känner nu att det är svårt att välja rätt glas med rätt behandling osv så det kommer nog att bli ett butiksköp så småningom.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.