Djupa tankar

Hennes tröja är inte min tröja

30 oktober, 2018

Jag fattar inte hur dom gör?! Den där stickade tröjan har jag provat i storlek small (för tight), medium (också lite tigth känsla) och large (jättestor). Det är en bylsig tröja. Med vidd. Så där stickat fluffig. Hon har den instoppad i en tight pennkjol. What. The. F**k?

Pussas gör dom också!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 30 oktober, 2018 at 17:31

  Har inte testat med just denna tröja men väl andra tröjor som jag har hemma. Att stoppa innanför byxor/kjol alltså och det känns rätt bylsigt. Jag har svårt att få till det snyggt med byxorna också. Det syns att det är något tjockt instoppat i dem. Viss styling ser så lätt ut när andra gör det men är ändå svårt för mig att få till.

  • Reply Linda K 31 oktober, 2018 at 07:53

   jag tänker att dom som står där stylade med något bylsigt instoppat på ett snyggt sätt, kanske med några klämmor för att hålla allt på plats som man inte ser, inte håller på och går och står och sitter och därmed inte behöver tänka på att den byllsiga tröjan glider upp eller på annat sätt krånglar till sig. Phu, lång mening.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.