Helt apropå

Plats på scen för

27 oktober, 2018

Jadå, jag fick se girlcrushen på scen. Synd att hon inte hade glasögonen på.

Vi fick ta del av vårens trender. Jag kan glädja er alla genom att meddela att dessa innefattar cykelbyxor, stentvättade jeans och batik. Nu vet ni. Go get.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Lisa 28 oktober, 2018 at 07:43

  Hua, inget jag känner mig sugen på men så kände jag om Manchester för några månader sedan och börjar nu snegla på det iallafall.

  • Reply Linda K 28 oktober, 2018 at 09:04

   samma här, angående vårens trender. i dagsläget. jag har en tendens att kunna ändra mig…

   manchester däremot – jättefint! fortsätt snegla 🙂

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 28 oktober, 2018 at 08:52

  Cykelbyxor! Hu.

  • Reply Linda K 28 oktober, 2018 at 09:03

   jag vill instämma. hu.

   så, nu ska du se att i sommar struttar jag säker runt i dom bara för det…?

 • Reply Sara 29 oktober, 2018 at 07:52

  Vissa trender blir man ju glad när de återuppstår. I höst tycker jag det finns mycket som är snyggt utan någon invänjningsperiod tex Manchester. Andra trender hoppar jag helst över. Jag har tex lite svårt att se mig själv i batik nästa sommar men man ska aldrig säga aldrig. De kanske gör det på ett nytt sätt som känns kul?

  • Reply Linda K 29 oktober, 2018 at 08:00

   precis, rätt vad det är står man där och gör sin egen batiktröja! 😀

 • Reply B-M 29 oktober, 2018 at 16:58

  Hah, been there, done that! Klädde inte i cykelbyxior sist och känner inte att jag vill testa igen (klär nån i dem på riktigt ? ;)) Är hon förresten så lång som hon verkar? undrar en annan ganska lång som inte orkar ha höga klackar men det brukar coola Jonna ha ju….

  • Reply Linda K 31 oktober, 2018 at 07:55

   hm, ja hon är nog så lång. nu fick jag googla, 180. och nej jag tror inte att någon egentligen klär i cykelbyxor (förutom möjligen cyklister) men att det kan se hippt ut på vissa bara för att det är ett tokigt plagg.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.