Nytt

Mera procent

23 oktober, 2018

I morse kom jag till jobbet med blöta fötter. På grund av att de boots jag hade på mig läckte. Såna där boots som man vill kunna ha på sig dag ut och dag in under höst, vinter och vår. Tycker inte riktigt att dom har gjort sitt, mina boots. Men det ser kört ut. Har haft dom några år. Dom är helt uppspruckna utmed hela… kanten (?). Tror inte att en skomakare kan fixa. Så! Jag grävde i minnet (gick snabbt) och mindes ett erbjudande på Rizzo. Några hundralappars avdrag vid köp av boots.

Jag gick till Rizzo. Hittade fina boots som såg ut att inte börja läcka. Provade loss. Bestämde mig. Såg till min fasa ett par stövlar på rean. Som jag provat tidigare, när de var till fullpris. Min storlek. 70 procent.

Här vill jag klämma in att jag är tämligen välkänd på Kistas Rizzo. Vi är liksom hejsan svejsan med varandra, hon som för det mesta jobbar där och jag. Så detta händer. Hon säger: vet du, det är ju ett litet märke där. Jag sätter ner stövlarna 15 procent till.

Sen hade jag en bonuscheck innestående. Det blev ”nästan” inget kvar att betala!

Kom ut från butik med två par. Lite chockad. Men mer glad.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 23 oktober, 2018 at 14:49

  GRATTIS!! Härligt när det händer. Du borde köpt en lott 😉

  • Reply Linda K 23 oktober, 2018 at 15:37

   Haha! Vore inte det att utmana ödet?

 • Reply Sara 24 oktober, 2018 at 07:01

  Ibland blir jag nästan ute glad när jag upptäcker att något plagg är utslitet för då kan jag köpa nytt utan att känna att jag överkonsumerar. Läckande skor måste ju ersättas. Och skor som är nästan gratis måste köpas för det är en alldeles för dålig affär att låta bli.

  • Reply Linda K 24 oktober, 2018 at 07:58

   precis! kändes som ett bra kap. samtidigt kan jag störa mig på att jag köper lite dyrare skor (dom som läckte) för att dom ska hålla länge och så funkar dom bara ett par år. men men, dessa nya ska vårdas och förhoppningsvis klara längre utmaningar 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.