Helt apropå

Usel bloggare = prima helg

30 september, 2018

Jaha, så jag sög bloggmässigt den här helgen. So be it. Har gjort en massa annat istället. Som att ta upp båten och greja med den. Som att handla höst- och vinterjackor till barnen – tämligen framgångsrikt. Som att få huset i någorlunda skick ur städsynpunkt. Som att hänga med dottern till en casting för ny LasseMaja-film – intressant att få uppleva den hysterin med hundratals ungar som ville prova lyckan, och även pirret och glädjen hon min unge. Som att äntligen skicka in beställningen av en fotobok vid namn 265 dagar. Som att höstfixa på tomten. Som att leda ett pass.

Så, sorry bloggy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.