Helt apropå

Skolmarknad

19 september, 2018

Ikväll var det dags för den sedvanliga skolmarknaden. När alla klasser ordnar aktiviteter, säljer ätbart av olika slag, bakar bröd och bullar, ordnar loppis, med mera. Alla pengar går till skolbarnen i form av nya saker på skolgården, teaterföreställningar och bidrag till sjätteklassarnas skolresor.

Dotterns klass ordnade bollkastning på burkar och skjuta fotboll i mål. Mäkta populära aktiviteter, det gick i ett. Alla barn och föräldrar turades om att stå i kassan, dela ut vinster, stapla burkar och kasta tillbaka bollar. Som klassförälder var jag på plats hela tiden. Roligt, och väldigt skönt att komma hem och sätta sig efteråt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.