Helt apropå

Övar mig på att tänka bara goda tankar

13 september, 2018

Jag läste en artikel om Emma Wiklund i Styleby, där hon delade med sig av sina bästa tips. Tramseri tramsera, tänkte jag först. Men läste. Och det var ju ganska kloka saker. Inget märkvärdigt, snarare självklarheter. Bland annat var det en Var snäll-punkt. Att skippa skitsnacket. Inte prata negativt om andra personer när de inte är med. För vad vinner någon på det egentligen?

Jag vill inte kalla mig en ond person, men sånt kan jag sannerligen behöva öva på. Om ni tänker efter, sprider ni alltid bara solsken och ros omkring er? Nä, tänkte väl. Jag har redan börjat öva, varde godhet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.