Nytt Tips

The King

12 september, 2018

Jag är duktig på att låna böcker på bibliotek. Dels för att det är billigare/gratis än att köpa, dels för att det inte behövs jättemånga fler böcker hemma (fulla bokhyllor). Men det finns undantag, när jag oftast inte kan vänta. Som Joyce Carol Oates. Som Ian McEvan. Som Stephen King.

Och nu är det en ny King på gång. Jag läser i princip allt av den mannen. Detta inget undantag. Fick klicka. Den är så färsk att den inte ens har kommit än, iii.

Tips: lägg boken i varukorgen. Lämna. Då kommer det ett påminnelsemail från Bokus om att jag har en bok i varukorgen och att jag får 5 procents rabatt om jag köper den. Många bäckar små!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.