Nytt Style by LindaK

Nu ska vi prata om det här plagget

7 september, 2018

Alla plagg från Wera/Styleby fanns såklart inte i mitt minicentrum. Men blusen jag var intresserad av hängde där. Med puffiga ärmar. Dragkedja i bak. Liten stårkrage. I bomull men lite glansig så där så att det känns som ett lyxigare material. Eller, som Styleby beskriver den:

Svart topp med volymiösa ärmar. ”Många i redaktionens favorit! Väldigt elegant och ger direkt en stark silhuett. Det lätt glansiga tyget ser coolt och lyxigt ut. En riktig garderobsräddare som är snyggt till allt från jeans till mer uppklädda looker. Ett kap!”

Fina fisken. Jag har den till jeans idag. Som skådas i nedan inlägg. Känner mig fredags-fab!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.