Djupa tankar

Jag pruttade inte!

5 september, 2018

Dilemma med skinnkjol: varje gång jag sätter mig ner med lite fart är det som att luft behöver pressas ur min skinnkjol. Antar att luften inte kan ta sig genom skinnet, vilket vore fallet med en tygkjol, varpå ett pruttljud uppstår när luften ska lämna kjolen. Det har hänt två gånger hittills idag, senast nyss på tunnelbanan. Jag låtsas såklart som ingenting, men anar att alla runt omkring inte är införstådda med luft-i-skinnkjolen-dilemmat. Synd!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 5 september, 2018 at 16:32

  Oj då! Jag som funderar på att köpa en. Tror du att det blir mindre ljud med strumpor under? Eller en som inte är snäv? Jag funderar på en A-linjeformad. Jag tänker att det kanske inte känns så instängt?

  • Reply Linda K 5 september, 2018 at 20:58

   jag tror att det inte är ett stort problem för de flesta. inte för mig heller egentligen, men det blev ett par prekära situationer idag 🙂

 • Reply Mis(s)match 5 september, 2018 at 18:12

  Mina skinnkjolar (3 st) pruttar aldrig. Har du provat med underkjol?/Mis(s)match

  • Reply Linda K 5 september, 2018 at 20:57

   det är inbyggd underkjol. inget jätteproblem, men lite genant ibland 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.