Helt apropå

Hon skrattade hela vägen till biblioteket

4 september, 2018

Här ska ni få höra (sitt ner, det blir rafflande). Snåljåpen i mig har inte velat reservera böcker på biblioteket eftersom det kostar pengar. Inga jättebelopp men ändå ett störande moment, varför ska det kosta att reservera när lånet är gratis? (fortsätt sitta ner). Hur som haver, när jag loggade in för att förlänga ett lån tänkte jag: Screw this! Jag reserverar avgift till trots! (satt ni inte ner nu fick ni skylla er själva). Kände ändå att jag ville se vad kalaset skulle gå på. Och gissa! 0 kronor. Det kostar inte längre att reservera (alla kan andas ut). Så inom någon slags framtid kommer jag att kunna hämta ut dessa fröjder på bibblan.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Petra 4 september, 2018 at 14:41

  Jag satt ner, vilket var tur för jag höll pa att svimma när jag kom till meningen att det kostade att reservera. Skönt att det inte längre är sa (galet!) och sa kan jag säga att boken till vänster är jättebra 🙂

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 4 september, 2018 at 18:53

  Bästa grejen, att kunna reservera. Dock lite jobbigt att jag kommer på det i sjok, så jag får hundra böcker att läsa samtidigt. Och hos har det aldrig kostat pengar. Då hade jag också blivit småsnål. Jag gillade också Kvinnan i fönstret (trots att den har den titeln – trött på alla böcker och filmer som ska heta något med Kvinna).

  • Reply Linda K 4 september, 2018 at 20:06

   ha ha, men reservera inte hundra böcker då ;D Ser fram emot att läsa den!

 • Reply Karolina 5 september, 2018 at 12:44

  Kvinnan i fönstret är underbar!

 • Reply Sara 7 september, 2018 at 01:47

  Vilket bibliotek är det här? På Stockholms bibliotek står det på deras sida att det kostar 10 kr.

  • Reply Linda K 7 september, 2018 at 09:09

   I Danderyd.

   • Reply Sara 7 september, 2018 at 13:28

    Jaha långt från mig 🙁

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.