Djupa tankar

Relaxa much?

27 augusti, 2018

Hur är det med er? Slappar ni och varvar ner ordentligt på helgerna? Sover länge? Ligger i soffan halva dagen? Chillar?

Eller är ni som jag? Passar på att få saker gjorda. Går upp vid 7.30 för att katten skriker och vill ut, passar på att hämta tidningen och sen tänker att Äh nu är jag uppe, jag kan ju lika gärna börja fixa lite med frukosten. Plocka med sånt man inte hinner i veckan. Slänga i en tvätt. Städat vill man ju ha hemma så det ordnas. Barn behöver ha grejer så det åks och inhandlas. Det ska tränas på alla möjliga håll och kanter. Tider ska passas, allt ska hinnas med. Hinna träffa lite folk ibland.

Det blir inte jättemycket vila för min del (frånsett att jag däckar pinsamt tidigt på kvällarna). Å andra sidan känner jag mig inte helt slut på måndag heller. Det är väl så att trivslet i att få hänga med familjen och göra sånt jag faktiskt tycker är ganska trivsamt och avkopplande har en vilsam effekt dårå.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply AnnaP 27 augusti, 2018 at 10:32

  Samma här. Full fart på helgerna. Och tidigt i säng, emellanåt tidigare än på vardagarna. Händer dock ibland att maken och jag tittar på varandra på söndagen och undrar var helgen tog vägen. Men listan på saker som gjorts är då ganska diger!

  • Reply Linda K 27 augusti, 2018 at 12:45

   ja visst känner man sig rätt tillfreds med allt man hunnit med ändå 😀

 • Reply Minna 27 augusti, 2018 at 12:50

  ÄLSKAR ATT CHILLA!!!!!!!!!!!! Tar gärna en lur på eftermiddagen om jag kan, känns så sjukt lyxigt!

  • Reply Linda K 27 augusti, 2018 at 12:53

   min lilla chillebulle! 😀

 • Reply sanna 27 augusti, 2018 at 14:38

  Både och faktiskt men mestadels är det full fart. Inte självvalt utan för att underlätta under veckorna.
  Men så ibland kommer en helg då vi inte gör någonting (läs: går en rejäl runda i Tyrestaskogen). Underbart!

  • Reply Linda K 27 augusti, 2018 at 14:49

   ja men en promme eller liknande får gärna ingå. vilsamt för huvudet åtminstone 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.