Nytt Style by LindaK

Korven/bananen/karamellen

22 augusti, 2018

Jag skaffade mig Marimekkos Karla för ett par veckor sedan. Beställde hem på prov och kunde inte returnera på grund av omedelbar kärlek. Den här så fin! Och cool! Och lagom stor! Och perfekt att ha hängande! Ect!

Min är mörkblå. Mycket trevligt avbrott från alla mina svarta men samtidigt inte en galenfärg som jag skulle tröttna på eller inte tycka passar till plagg. För mörkblått passar. Till alla mina plagg, vågar jag påstå. Mjukt fint skinn, tyg invändigt med en liten dragkedjeförsedd ficka. Axelremmen är perfekt för cross body. Eller slå en knut på och bära i handen.

Ja jäklar, Karla!

Andras Karlor.

Min Karla.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply camilla 22 augusti, 2018 at 19:54

  Vill se biild 😀

  • Reply camilla 22 augusti, 2018 at 19:54

   … Alltså på dig bärandes den.. 😉

   • Reply Linda K 22 augusti, 2018 at 19:55

    Det ska kunna ordnas inom någon slags framtid! 😀

 • Reply B-M 23 augusti, 2018 at 09:06

  Fast jag är finländare så gillar jag sällan Marimekkos produkter, tror min generation blev för mycket tvångsmatad med dem på 70-taket 😀 . Och deras klänningar är oftast för raka i modellen för mig. Men denna måste jag ju kika på !!!

  • Reply Linda K 23 augusti, 2018 at 09:11

   fattar, vissa saker som kommer igen eller lever kvar klarar man bara inte av. har nog alltid gillat marimekko dock. och den här blev jag GALEN i! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.