Inspiration Style by LindaK

Inspiration x 3

6 augusti, 2018

 1. Jag inspireras mer och mer av mogna kvinnors stil, snarare än yngre förmågor som springer runt i för korta klänningar. Denna! Iförd overall och träskor. Mycket lik min Filippa K.
 2. Jumpsuit och kilklackar, fint!
 3. Enkelt med en färgklick. T-shirt och jeans kommer alltid att vara SNYGGT.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 7 augusti, 2018 at 09:40

  Tycker detsamma, blir mer inspirerad av äldre än yngre. Det finns många äldre som klär sig snyggt och inte tantigt. Snyggt med röda skor. Själv fyndade jag röda sandaler som var nästan oanvända på Emmaus under semestern då jag fick skoskav av mina snygga nya sandaler. Tips att kolla in second hand-affärer om man på semestern behöver en nödlösning. Sandalerna blev nya favoriter och var sköna direkt (60 kr).

  • Reply Linda K 7 augusti, 2018 at 21:40

   word. röda skor dock. SÅ snyggt på andra, men jag konstaterar att det sällan funkar på mig. tyvärr!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.